Algemene Voorwaarden

ART DE COCO is onderdeel van YUNOCOCO.                         logo-klein.gif

Indien u een bestelling plaats bij ART DE COCO, dan verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden. 

Orderbevestiging en factuur
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Vervolgens ontvangt u via e-mail voor uw eigen administratie de factuur.

Bestellen, betalen en levering van de producten 
U maakt een keuze uit ontwerp, afmeting en afwerking. Vervolgens kunt u direct betalen met iDEAL of PayPal. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht! Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen via uw eigen bank. Ook kunt u het bedrag vooraf overmaken op rekeningnummer 4640308 t.n.v. YUNOCOCO. 
Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Rekent u op een levertijd van ca. twee weken voor kunstwerken met een afwerking op acrylglas, alu-dibond of een combinatie van deze twee. Voor canvas is de levertijd sneller. Voor levering van de bestelling maken wij gebruik van PostNL.

Verzend- en verpakkingskosten 

Voor alle bestellingen geldt dat de verzend- en verpakkingskosten bij de prijs zijn inbegrepen. Bij de zending zit altijd een pakbon.

Retourneren en herroepingsrecht 
Wilt u uw aankoop ontbinden NA ontvangst van de goederen, dan kunt u gebruikmaken van uw `herroepingsrecht`. Conform de wet Koop op afstand heeft u na ontvangst van de goederen 7 werkdagen de tijd om uw koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. De zichttermijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt en wij aan onze verplichtingen hebben voldaan. Na ontbinding van de overeenkomst storten wij uw aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht. 

Klachten / garantie 
Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heeft u een maand standaardgarantie op uw product. Deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product. 

Vervoersschade 
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder. 

Overeenkomst 
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, de levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen. 

Privacyverklaring 
ART DE COCO verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. 

© 2011 - 2019 artdecoco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel