Over ART DE COCO

Het gezicht achter ART DE COCO is COCO. 

Als kind wist ik dat ik talent had voor foutloos schrijven. Als tiener merkte ik dat ik een passie had voor kleur en vorm. Daarom zocht ik aanvankelijk mijn geluk in de mode: ik volgde de hbo-opleiding tot modeontwerper in Arnhem. Vervolgens ontwierp ik onder mijn eigen label modecollecties in Vancouver (Canada). Terug in Nederland liet de passie voor talen mij ook niet los en heb ik in Utrecht de studie Algemene Letteren (met specialisatie Spaans vertalen) afgerond. Ik stortte mij tien jaar lang op het tekstschrijven en redigeren van Nederlandse en Engelse teksten. Maar de drang om mooie dingen te creëren bleef bestaan. 

Mijn creatieve en taalkundige talenten komen nu samen in mijn beroep als grafisch vormgever. Eind 2007 ben ik mijn bedrijf YUNOCOCO gestart.Omdat ik in mijn werk altijd bezig ben met kleur, vorm en compositie, is vanuit mijn vak als grafisch vormgever het creëren van fotokunst ontstaan. Daarnaast heeft mijn grote liefde voor kettingen mij ertoe bewogen om zelf bijzondere kettingen te gaan ontwerpen en maken. Kettingen met opvallende vormen, altijd a-symmetrisch, bestaande uit prachtige edelstenen.

Ik word geïnspireerd door de kleuren en vormen van bloemen, de beweging van dansen, de culturen van verre reizen, de vorm van architectuur en de beelden die ik met mijn camera vastleg.

© 2011 - 2019 artdecoco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel